2017. szeptember 20., szerda

Komárňanské organové koncerty

Impozantný historický organ
 v kostole sv. Ondreja v Komárne
17. septembra v nedeľu večer sa uskutočnil prvý organový koncert v rámci tohtoročných KOmárňanských organových koncertov.  Na impozantnom historickom organe farského kostola sv. Ondreja v Komárne hral organový umelec z Maďarska  Szilárd Kovács, ktorý je organistom v katedrále Pécs (Päťkostolie).
Aj pre mňa bol veľký zážitok účasť na tomto koncerte. Neuveriteľné, že 15 km od Hurbanova máme tu takýto krásny chrám, a taký impozantný historický organ. Je to vzácna hodnota  nášho regiónu. Takúto atmosféru nemôžeme zažiť v žiadnom kostole Podunajského regiónu.

V tichu kostola, dokonca v prítomnosti Pána môžeme prijímať krásnu hudbu do srdca a pritom premýšľať nad minulosťou, prítomnosťou, v modliť sa v srdci k Pánovi.
.
Ďaľšie koncerty sa uskutočnia 08. októbra a 22. októbra 2017 vždy začiatkom 18:00. Odporúčam Vám tento krásny program v Komárne, v kostole sv. Ondreja apoštola. Attila dekan-farár Hurbanovo


Hľadáme sponzorov, podporovateľov k reštaurovaniu predmetov kostola sv. Anny v Hurbanove Bohatej: Informácie: na farskom čísle:  +421 917 35...